Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan Lentopallon sivuille

Ajankohtaista

Pitkän linjan lentopallomies Jaakko Lepistö Ylistarosta valittiin yksimielisesti E-P:n maakuntaparlamentissa Seinäjoella jaoston uudeksi puheenjohtajaksi.
B-poikien (94-95 synt.) aluejoukkueiden katsastusleiri järjestetään Kyyjärvellä 19. joulukuuta. Päivä alkaa klo. 11:00 ja päättyy klo. 17:00.
Etelä-Pohjanmaan lentopallojaoston maakuntaparlamentti pidetään ti 30.11. alkaen klo 18.30 Sokos Hotelli Lakeudessa Seinäjoella.
Turnaustapahtumissa ei enää lasketa sarjataulukoita vaan pääpaino on yksittäisissä otteluissa, joissa pisteet ja erät edelleen lasketaan. Lisäksi jokaisessa turnauksessa temppuillaan Taitomerkki-radalla.
Syksyn ensimmäinen III-luokan erotuomarikurssi järjestetään 4.11. klo 18.00 Härmässä.
Vaasan Isku-Power oli parhaassa tikissä miesten B-sarjan Am-turnauksessa Kauhavalla viime lauantaina.
E-P:n aikuisten sarjamääräykset on päivitetty sivuille. Myös tuomaritoiminnan sivuja on muokattu.
Nuorten EP:n sarjaohjelmat ovat valmistuneet Valmiina ovat C-pojat, C-tytöt, D-pojat Am ja Tiikeri, D-tytöt Am ja Tiikeri, E-pojat Am ja Tiikeri sekä E-tytöt Am ja Tiikeri
Viikonloppuna käydyissä C-ikäisten aluekisoissa Lännen aluejoukkueet tekivät vakuuttavan kovaa jälkeä. Länsi I otti kultaa pojissa, kun taas tytöissä Länsi I otti hienosti hopeaa. Hyvää taustatukea ykkösjoukkueille antoivat Lännen kakkosjoukkueet, jotka olivat parhaimmat kakkosjoukkueet koko turnauksessa. Tytöissä Länsi II jätti myös Pohjoisen I-joukkueen taakseen sijoittuen viidenneksi.
RSS ATOM