SMJ 4 ja VäVi mestareiksi

25.3.2007

VäVin voittojoukkueessa pelasivat Sauli Kujala, Tuomo Yli-Jaskari, Mikko Kytömäki, Matti Kytömäki, Mikko Talvitie, Mikko Rinnasto, Pasi Hernesaho, Tero Törmä ja Jere Kolehmainen
SUM:n torjunta
Voittajien on helppo hymyillä, naisten 3-sarjan voitti SMJ 4. Joukkueessa pelasivat Maarit Marsela, Anne-Mari Kuusisaari, Tiina Rajamäki, Katja Parkkamäki, Nina Ojaniemi, Teija Hudd, Raili Joki ja Arja Tankka.

Seinäjoen Maila-Jussit 4 voitti lauantaina Seinäjoen Urheilutalolla pelatun naisten 3-sarjan mestaruuden. Miesten 4-sarjan ottelut käytiin Ylistaron Kirmaushallissa ja mestariksi iski Vähänkyrön Viesti.

Naisten 3-sarjan mestaruuden ratkaissut turnaus oli tasaväkisten joukkueiden taistelua, sillä yhdeksästä ottelusta viisi meni kolmanteen erään. Loppuottelussa ennakkosuosikki Laihian Luja joutui taipumaan Seinäjoen Maila-Jusseille erin 2 - 0 (25-17,25-16). Pronssia saavutti Vähänkyrön Viesti voittamalla Kauhajoen Karhun 2 - 1 (25-18,14-25,15-11).  TULOKSET

6) KMV
7) TöVe (ei osallistunut lopputurnaukseen)
8) Ryhti 2 (ei osallistunut lopputurnaukseen)
9) AA
10) Ryhti 2
11) VaVa

Miesten 4-sarjan lopputurnaus oli myös erittäin tasainen ja myöskin yllätyksellinen, sillä yläsarjan neljästä parhaasta joukkueesta ainoastaan Kuortaneen Lentopallo selvisi mitalipeleihin. Otteluiden tasaisuudesta kertoo se, että kymmenestä taistosta peräti 7 meni kolmanteen erään. Päivän päätteeksi Vähänkyrön Viesti peittosi hallitsevan mestarin Kortesjärven Järvi-Veikot 2 - 0 (25-21,25-9). Pronssia sai KuLepa kaatamalla Nurmo Volleyn 2 - 1 (25-16,18-25,15-10).  TULOKSET