Operaatio Pelisäännöt

23.10.2007

KAIKIEN SARJOIHIN ILMOITTAUTUNEIDEN MINI-JOUKKUEIDEN TULEE PALAUTTAA JOUKKUEKOHTAISET PELISÄÄNNÖT LENTOPALLOLIITTOON 30.11.2007

Operaatio Pelisäännöt

Operaatio pelisäännöt synnyttää keskustelua lasten urheilun arvomaailmasta ja siihen liittyvistä toimintaperiaatteista. Yhdessä asioista keskustelemalla ja sopimalla on tavoitteena löytää yhteinen toimintalinja, johon lasten vanhemmat ja ryhmän/joukkueen vastuuhenkilöt ovat sitoutuneet.

Toimitaan yhdessä samaan suuntaan - tasavertaisesti ja leikinomaisesti!
Operaatio Pelisääntöjen yhtenä tavoitteena on oppia keskustelemaan ja kuuntelemaan oman seuran väkeä - niin lapsia kuin aikuisiakin. Oppia toimimaan yhdessä sovittuun suuntaan, niin että pienet ja isot ihmiset voivat olla tyytyväisiä lasten harrastukseen.

Kuuntele lapsia!
Operaatio Pelisääntöjen yksi osa on lasten ja ohjaajan pelisääntökeskustelu. Keskustelusta on tarkoitus syntyä yhdessä sovitut pelisäännöt, joista jokainen lapsi saa oman huoneentaulun kotiin vietäväksi.

lisätietoa lasten urheilusta. Tämän jälkeen ryhmä on oikeutettu käyttämään oman lajin pelisääntölogoa tunnukseksi siitä, että ryhmässä on Pelisäännöt sovittu.

Lähde mukaan Operaatio Pelisääntöihin!
Nuori Suomi on koonnut teille maksutonta materiaalia, jonka tarkoitus on auttaa teitä pelisääntökeskusteluissa. Kokoontukaa yhdessä pohtimaan, miten toimimalla tarjoamme lapselle harrastuksen, josta sekä lapset että aikuiset voivat nauttia.
 
Ota yhteyttä!!

Nuori Suomi:Eija Alaja: etunimi.sukunimi@nuorisuomi.fi
Suomen Lentopalloliitto: Riia Martinoja etunimi.sukunimi@lentis.slu.fi tai 040-555 1597

Pelisääntömateriaalia saat tilattua Nuoren Suomen sivuilta osoitteesta:
http://www.nuorisuomi.fi/pstilauslomake

Mikäli joukkueesi pelisäännöt eivät ole vielä kunnossa, toimi näin:

  1. Mikäli Sinulla EI OLE VIELÄ Operaatio Pelisääntöjen keskustelumateriaalia tai sopimuslomakkeita tilaa ne.
  2. Mikäli et ole ehtinyt pitää vanhempien kanssa yhteistä tilaisuutta, sovi tapaaminen pikaisesti ja palauta sopimuslomakkeet mahdollisimman pikaisesti.
  3. Mikäli tilaisuus on pidetty, mutta sopimuslomake on unohtunut postittaa - toimitathan sen mahdollisimman pikaisesti Lentopalloliittoon.
  4. Tutustu myös KilpaILO kampanjan sivuihin. Löydät sivujen kautta paljon hyödyllissiä vinkkejä pelisääntökeskusteluihin

Palauta kaikki pelisääntösopimukset suoraan Lentopalloliittoon osoitteella:

Suomen Lentopalloliitto
Operaatio Pelisäännöt
Radiokatu 20
00093 SLU

fax. 09-147 746 

Pelisäännöt pakolliset kaikille sarjatoiminaan osallistuville juniorijoukkueille (F-D).