3-luokan erotuomarikurssi Seinäjoella 8.10.

2.10.2016

E-P:n sarjakauden avaustilaisuus pidettiin Seinäjoella ti 20.9. Jälleen kerran yksi puheenaihe oli valitettavasti huono tuomaritilanne. Kärjistettynä sanoen, nyt ollaan aika suuressa ahdingossa ellei syksyn koulutustilaisuuksissa saada uusia tuomareita. Toki muutamat tuomarit ovat korttinsa vielä unohtaneet maksaa, mutta näin huonoa tilannetta ei ole ollut vielä koskaan.

Varsinkin ylemmissä (liiton järjestämissä) M- ja N2- sarjoista ylöspäin ongelma on tosi iso, sillä näissä sarjoissa tulee käyttää vähintään 2-luokan erotuomareita. Ja kun massaa ei pohjalla ole tarpeeksi, ei myöskään 3-tason tuomareista voida nostaa ketään ylöspäin.

Kaikkia lentopalloseuroja pyydetään nyt käärimään hihat ja miettimään, onko sellaisia kiinnostuneita henkilöitä, jotka voisivat toimintaan lähteä mukaan? Kenties jo peliuran lopettanut nuori tai kokeneempi kaveri, joka haluaa pysyä lajin parissa. Tai muuten vain innokas lajin ystävä, kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan.

E-P:n lentopallojaosto maksaa 20 €:n kurssimaksun niille, jotka lunastavat erotuomarikortin!

SEURAAVA 3-TASON KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN LA 8.10. KLO 10.00 SEINÄJOELLA. Ilmoittaudu viimeistään to 6.10. Arille ari.hautala(at)netikka.fi tai 0400-813665.