C - poikien (-03 ja -04 -syntyneiden) 2. alueleiri KYYJÄRVELLÄ (Huom. muuttunut leiripaikka!) 22.7.2017

4.7.2017

C - poikien 2. alueleiri Kyyjärvellä (tilanpuutteen vuoksi) la 22.7.2017.

Osoite on: Koulutie 5 Kyyjärvi.

Leiri on edellisen leirin mukaisesti massaleiri.

Olisi toivottavaa, että jokaisesta joukkueesta, josta pelaaja ilmoittautuu leirille, olisi valmentaja mukana leirillä.

Ilmoittautuminen klo 09:30.

 

Harjoitukset ja ruokailu:

10 - 12

12 -14 ruokailu

14 - 16

Muut leirit:

3. leiri  La 12.8  Kuortane, LähiTapiola - areena

4. leiri  La 9.9    Kuortane, LähiTapiola - areena

Aluejoukkueiden SM - turnaus 15. - 17.9.2017 Joensuussa.

Leirin hinta  on 40€/pelaaja.

Huom! Tärkeää tietoa leirille tulevien pelaajien vanhemmille!

Koska mukana on uusia pelaajia ja alueleirikäytänteet eivät ole kaikille vielä tuttuja, tuon esille muutaman käytännön kannalta tärkeän yksityiskohdan:

  1. Nyt, kun osa pelaajista vasta siirtyy pelaamaan 6 -pelaajan "isolle" kentälle, on tärkeää huomioida se tosiseikka, että joukkueessa tulee olemaan 10 pelaajaa, joista VAIN kuusi (+ mahdollinen libero) on kerrallaan kentällä. Tämä tarkoittaa 3 - 4 pelaajan olemista vaihdossa. Ja koska kuuden kentällä ei ole enää voimassa jatkuva vaihto - syteemiä, täytyy pelaajia kentällä vaihtaa erillisen vaihtotapahtuman kautta, joka pyydetään pelin tuomarilta erikseen. Se ei tarkoita suoraanaisesti pelaajien paremmuutta, vaan kentällä olemiseen vaikuttaa myös sen hetkinen tilanne ja pelaajien PELIROOLI. 
  2. Peliroolien mukaisesti määräytyvät myös hyvin pitkälle valinnat alueiden 1. ja 2. joukkueisiin (10 pelaajaa/joukkue). Joukkueen 10 pelaajasta on yleensä 2 passaria (toinen varalla loukkaantumisen tai muun syyn vuoksi), kolme keskitorjujaa (kaksi kentällä ja yksi varalla). Nyt, mikäli Alueiden SM-kisoissa sallitaan, C -ikäisissä on mahdollista käyttää myös liberoa, on vähintään yksi pelaaja erikoistunut tähän pelirooliin. Näinollen yleispelaajien määräksi tulee max. 4 pelaajaa/joukkue (+ yksi, mikäli liberoksi valittu pelaaja pystyy pelaamaan myös yp:nä). Tästä syystä kaikki hyvät pelaajat eivät välttämättä tule valituksi tänä vuonna joukkueisiin! Mikäli oma pelurinne ei syystä tai toisesta tule valituksi tällä kertaa joukkueeseen, kannattaa tiedustella aluevalmentajilta mahdollisia kehityskohteita, joilla valita olisi ensi kaudella mahdollinen. Kannattaa muistaa, että tämä on 4 vuoden mittainen projekti, ja mukaan pelaaviin joukkjueisiin voi päästä missä vaiheessa tahansa!
  3. Valinnat tekevät AINA aluevalmentajat, päävalmentajan johdolla, ja heillä on erittäin todennäköisesti hyvät syyt joukkueiden kokoonpanojen valitsemiseen.
  4. Leirimaksut maksetaan VAIN LEIRIKOHTAISESTI, eli useampaa leiriä EI VOI (kirjausteknisistä syistä) maksaa kerralla!

Mikäli tarvitset kyytiä leirille Nurmo/Seinäjoki sektorilla, niin ota yhteyttä Jarkko Ojaniemeen 0400-575140.

 

Leirimaksut alla olevan linkin kautta ma 17.7.mennessä:

https://eplentopallo.sporttisaitti.com/aluejoukkuetoiminta/c-pojat/