SÄHKÖINEN PÖYTÄKIRJA!!

21.9.2018

DT AM (6vs6) ja Aikuisten sarjoissa sähköinen pöytäkirja ja livescore

Muissa sarjoissa (ET, EP ja Dt Tiikeri), käsin tehtävä pöytäkirja

Ottelukohtaiset pelaajalistat

  • Täytetään kaikissa sarjoissa (päivä ennen ottelua). 
  • https://lentopallo.torneopal.fi/taso/login.php
  • Jos et tiedä joukkueesi kirjautumiskoodia, tilaa uusi yhteyshenkilön sähköpostiin kohdasta ”tilaa unohtunut joukkuekoodi”.


Joukkueenjohtajan työn muutos
Jatkossa joukkueenjohtaja tekee osan aiemmista kirjurin tehtävistä Torneopalin tulospalvelun avulla. Hänen tehtävänsä on huolehtia Torneopalin pelaajaluettelot kuntoon pelinumeroineen, nimetä (liberot ja) kapteeni, sekä lisätä toimihenkilöt peleihin, joukkueen päävalmentajalta saamansa informaation perusteella.

Tähän liittyvä ohjeistus löytyy tämän viestin liitteistä (otteluun valmistavat toimenpiteet)

Nämä otteluun valmistavat toimenpiteet tehdään mielellään päivää ennen ottelua. Sairastumiset ja muut yllättävät muutokset voi lisätä myöhemmin.
Ohje on tehty aikuisten sarjoihin, lounaisen alueen turnauksiin pelaajien valinta tehdään etukäteen jokaisen pelin pöytäkirjaan.

Ottelun jälkeinen tuloksen lähettäminen http://lentopallo.torneopal.fi/ilmoita toimii entiseen tapaan käsin tehtävällä pöytäkirjan kuvalla niissä peleissä missä livescorea ei ole käytetty (ET, EP ja Dt Tiikeri).

Livescore-mahdollisuus on vain kuuden pelaajan sarjoissa

  • DT AM
  • Aikuisten sarjat


Sovelluksesta
Kokonaisuus muodostuu kahdesta osasta: Torneopalin tulospalvelusta ja selaimella toimivasta sovelluksesta. Sovellus voi käyttää millä tahansa päätelaitteella; puhelimella, tabletilla tai läppärillä.
Jos laite rikkoutuu tai akku loppuu, niin laitteen voi vaihtaa kesken pöytäkirjan pidon, luonnollisesti pienellä viiveellä ja jatkaa sitten sähköisesti.
 
Sovellus toimii livescorena, mutta tallentaa tapahtumat päätelaitteen (esim. puhelimen) välimuistiin, ja verkkokatkon jälkeen tieto siirtyy livescoreen siinä vaiheessa, kun taas verkkoyhteys on käytettävissä. 

Sovelluksen perehdytysohje löytyy tämän viestin lopusta (pöytäkirjasovellus).

Testimahdollisuus: kirjaudu Torneopaliin joukkuekoodilla F4QTKXQE (omat pelit näkyvät vasta pelipäivänä) täällä on 10 testipeliä, jotka nollautuvat säännöllisesti.
Huom! Aloitusjärjestyslipukkeita käytetään kirjurin työn helpottamiseksi. Ottelun jälkeinen tuloksen lähettäminen http://lentopallo.torneopal.fi/ilmoita toimii tarvittaessa entiseen tapaan.

Aluksi siis myös käsin tehtävän pöytäkirjan täyttäminen on suotavaa.