Verkossa – D-junioreiden vastaanottoryhmitykset -verkkokoulutus 22.11.

14.11.2018

Lentopalloliitto toteuttaa ensimmäisen Verkossa -verkkokoulutuksen 22.11. klo 16-16.45.

Verkossa -koulutuksen teemana on D-junioreiden vastaanottoryhmitykset. D-junioreissa tyypillisin ryhmitys on ”salmiakki” -muodostelma – ehkä siksi, koska se näkyy säännöissämme ainoana kuvattuna ryhmityksenä. ”Salmiakki” -ryhmitys on aloittelevalle joukkueelle hankala ryhmitys esim. siksi, että se vaati pelaajilta kykyä/osaamista suorittaa takapassi. On ”helpompiakin” ja monipuolisempia muotoja opettaa pelaamista. Näistä eri mahdollisuuksista haluamme valmentajille tällä koulutuksella kertoa.

Sisältö

Koulutuksessa perehdymme D-ikäluokan pelaajien ja pelaamisen kehittämiseen, johon oleellisesti liittyy vastaanottoryhmitykset. Kun valmentaja tietää eri vastaanottoryhmitysten tuomat mahdollisuudet, on hänellä paremmat edellytykset kehittää pelaajia yksilöllisesti ja pelaamista laaja-alaisemmin ja monipuolisemmin. Keskitymme verkkokoulutuksessa vastaanoton ryhmityksiin – emme syöttävän joukkueen puolustusryhmityksiin.

Toteutus

Verkossa -koulutus toteutetaan nettikokouksena (Skype). Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä koulutuksen lopussa. Verkossa -koulutukset nauhoitetaan ja niitä hyödynnetään valmentajakoulutuksissa myöhemmin.

Materiaali

Koulutusmateriaali sisältyy koulutuksen hintaan ja se toimitetaan osallistujille samassa yhteydessä kuin kokouslinkki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomi Sportin kautta 7.11.-21.11. Osallistujalle toimitetaan osallistumislinkki 30 min. ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Osallistumisehto

Verkossa -koulutukset nauhoitetaan (ääni mukana, jolloin kommentoijan henkilöllisyys voi olla tunnistettavissa) ja aineistoa tullaan hyödyntämään myöhemmässä koulutustoiminnassa. Yllä mainittuun liittyen osallistumiselle on määritelty ”pakollinen ehto”, joka on hyväksyttävä, jotta pystyy osallistumaan koulutukseen.

Koulutustiedot

  • Tyyppi: Vuorovaikutteinen, nauhoitettava (koulutuksen järjestäjä) verkkokoulutus, jossa voi esittää kysymyksiä kouluttajalle.
  • Kesto: 45 min.
  • Hinta: 10 €. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen koulutusta. Verkossa -koulutus ei kuulu Suomen Lentopallovalmentajat -kerhon jäsenalennuksen piiriin.
  • Kouluttaja: alue- ja koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaara

Lisätietoja

Alue- ja koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaara, pertti.kulluvaara@lentopalloliitto.fi, tai puhelimitse 0440 806605.