Sähköinen pöytäkirja – nyt myös minisarjoissa!!

22.10.2019

A-C-ikäisten sarjoissa on ollut sähköinen pöytäkirja käytössä jo kaudella 2018-2019, nyt tulee käyttöön myös minisarjojen sähköinen pöytäkirja.

Joukkueiden tulee tehdä pelaajaluettelot tulospalveluun mielellään turnausta edeltävänä päivänä, mutta viimeistään tuntia ennen turnauksen ensimmäistä peliä. Pelaajaluetteloa voi muokata kauden aikana. Lisäksi tulee valita pöytäkirjaan ottelukohtaisesti kyseisen ottelun pelaajat, merkitä yli-ikäiset pelaajat, liberot (A-C-ikäisissä) ja kapteenit.

Liberot ovat ottelukohtaisia, niitä ei siis voi vaihtaa kesken ottelun. Seuraavaan otteluun voi merkitä uudet liberot.

Ottelukohtaiset pelaajamerkinnät voi tehdä sekä joukkue itse omilla tunnuksillaan tai kirjuri järjestäjäjoukkueen tunnuksilla. Joukkueen valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, jne. joukkue voi lisätä kirjautumisen jälkeen kohdassa Joukkuetiedot.

Tunnukset saa tilaamalla ne tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuekoodi. Sähköpostiosoitteksi laitetaan joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja samalla saa myös kaikki muutkin saman yhteyshenkilön joukkueiden tunnukset.

A-C-ikäisten pöytäkirja

Ohjeet pelaajaluettelon tekemiseen ja sähköisen pöytäkirjan käyttämiseen sekä demoversioon, jolla voi harjoitella pöytäkirjan käyttöä.

Mini-ikäisten pöytäkirja

Mini-ikäisten sähköisessä pöytäkirjassa ei käytetä rotaatiota eikä merkitä pisteiden tekijöitä. Sähköistä pöytäkirjaa voi harjoitella ohjeesta löytyvällä koodilla.

Ohjeet