Aluepäällikön sivut

Aluepäällikkö, Länsi
(Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi)
Järvinen Katarina

katarina.jarvinen(at)lentopalloliitto.fi

Aluepäällikön palvelut seuroille

Aluepäällikkö on seurojen tukena erilaisissa seuratoimintaa koskevissa asioissa. Palvelut ovat suurimmalta osin seuroille maksuttomia.

Aluepäälliköt tekevät seurakäyntejä, joiden tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa seuran omista lähtökohdista ja tahtotilasta riippuen.

Aluepäälliköt auttavat myös erilaisten koulutusten järjestelyissä ja toimivat myös itse kouluttajina Aloittavan Ohjaajan Koulutuksissa ja Tekniikkakouluissa.

Aluepäälliköt ovat myös mielellään mukana erilaisissa tapahtumissa sekä tukevat seurojen projekteja ja hankkeita

Tiedotus

Aluepäälliköt ovat myös aktiivisia tiedottajia, joten jos et vielä saa postia aluepäälliköltä, niin ilmoitathan yhteystietosi http://bit.ly/LänsiSuomiyhteytietoja niin olet mukana aktiivisten toimijoiden verkostossa!

Tiedotamme aktiivisesti myös Länsi-Suomen lentopallon Facebook-sivuilla. Käy tykkäämässä sivuistamme, niin saat tiedot tapahtumista, koulutuksista ja liikunnan/urheilun/lentopallon ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.

Aluepäällikön sähköpostijakelulistan rekisteriseloste

Sähköpostijakelulistan tarkoitus
Aluepäällikön on tärkeää olla tietoinen henkilöistä, jotka toimivat lentopallon parissa seuroissa    - ensisijaisesti valmentajat, joukkueenjohtajat, yhteyshenkilöt, seurajohto. Yhteystiedot eri toimijoihin ovat oleellisia yhteistyön ja lajin tavoitteiden ja tiedottamisen toteutumiseksi (mm. valmentajakoulutukset, kilpailutoiminta, aluejoukkuetoiminta, huippu-urheilu, beach volley, muiden seurojen turnaukset ja tapahtumat, seuratoimintakoulutukset liikunnan aluejärjestöjen kautta, jne.). Toiminta edellyttää laaja-alaista yhteistyöverkostoa ja yhteystietoja.

Rekisteriä hallinnoi
Tätä sähköpostijakelulistaa hallinnoi Suomen Lentopalloliiton Lännen alueen aluepäällikkö Katarina Järvinen, 044-540 5111, katarina.jarvinen@lentopalloliitto.fi

Tietojen säilytys
Microsoft Forms tarjoaa alustan tälle kyselylomakkeelle, josta syntyy rekisteri. Tiedostoon on pääsy ainoastaan Katarina Järvisellä ja muilla Lentopalloliiton aluepäälliköillä.
Microsoft Formin rekisteriseloste löytyy osoitteesta https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement

Mihin antamiasi tietoja käytetään?
Annettuasi suostumuksen, tietojasi käytetään Suomen Lentopalloliitto ry:n Lounaisen alueen tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja markkinointiin. Voit erikseen antaa suostumuksesi myös alueella toimivien kolmansien osapuolten (esim. muut lentopalloseurat ja liikunnan aluejärjestöt) tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen ja markkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Miten pääsen sähköpostin jakelulistalle?
Sähköpostijakelulistalle pääsevät kaikki, jotka täyttävät lomakkeen ja lähettävät sen.

​Miten pääsen sähköpostijakelulistalta pois?
Ilmoittamalla rekisterin hallinnoinnista vastaavalle henkilölle sähköpostitse, että "Haluan pois sähköpostijakelulistaltasi". Syytä ei tarvitse kertoa.
Pyynnöt poistaa tiedot aluepäällikön sähköpostin jakelulistalta tapahtuvat välittömästi.

Lentispäivä Kristiinankaupunki

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.