Aluepäällikön sivut

# 040-740 3849
kirsi.martinmaki@lentopalloliitto.fi

Aluepäällikön palvelut seuroille

Aluepäällikkö on seurojen tukena erilaisissa seuratoimintaa koskevissa asioissa. Palvelut ovat suurimmalta osin seuroille maksuttomia.

Aluepäälliköt tekevät seurakäyntejä, joiden tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa seuran omista lähtökohdista ja tahotilasta riippuen.

Aluepäälliköt auttavat erilaisten koulutusten järjestelyissä ja toimivat myös itse kouluttajina.
Näitä koulutuksia ovat mm. Aloittavan ohjaajan koulutus ja Tekniikkakoulutus, sekä muut seuratoiminnan hallintoon liittyvät koulutukset.

Tehtävänä on myös tiedottaa lentopalloliiton ajankohtaisista asioista niin, että tieto välittyy mahdollisimman nopeasti alueen seuroille.

Aluepäälliköt tukevat seurojen erilaisia hankkeita ja tarvittaessa toimivat sparraajina.

Aktiivinen seura on lajin kehittymisen edellytys!!

Lentispäivä Kristiinankaupunki

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.