PLE - Pohjanmaan Lentopalloerotuomarit

Pohjanmaan Lentopalloerotuomarit ry

Yhdistys perustettiin 13.5.2003, kun alueen aktiivituomarit halusivat toiminnalleen yhteisen "kivijalan". Perustamisen taustalla oli kolmikko Liisa Nikkilä Kaustiselta, Kari Kansanaho Seinäjoelta ja Ari Hautala Nurmosta. Yhdistyksen tavoitteena oli saada toimintaan mukaan mahdollisimman moni Pohjanmaan alueen lentopalloerotuomari.

Jäsenillä on oikeus erotuomaritoiminnassa käyttää seuran tunnusta eikä PLE ole mukana minkään lentopalloseuran taustalla. Siksi esimerkiksi esteellisyyskysymykset poistuvat (kahden vuoden kuluttua liittymisestä), kun seurana on PLE eikä jompi kumpi ottelussa mukana olevista joukkueista.

Jäsenet kokoontuvat kahdesti vuodessa. Marraskuun lopulla pidetään syyskokous, jossa valitaan johtokunta ja tehdään muitakin päätöksiä tarvittaessa. Keväällä on vapaamuotoisempi kauden päätöstilaisuus, jossa pelaillaan ja saunotaan päälle. Lisäksi ohjelmassa on yhteisiä matkoja erilaisiin ottelutapahtumiin, joihin jäsenet pääsevät mukaan jäsenhinnoin. Joka vuosi pidettäviin erotuomareiden SM-kisoihin keräämme sekä naisten että miesten joukkueet matkaan. 

 

Liity mukaan toimintaamme!

Kaikki Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueen lentopalloerotuomarit voivat liittyä yhdistyksen jäseneksi. Liittyminen on helppoa ottamalla yhteyttä ari.hautala(at)netikka.fi sekä maksamalla liittymis- ja jäsenmaksun, sen jälkeen olet mukana toiminnassamme.

Liittymismaksu on 5 euroa (maksetaan vain liittymisen yhteydessä) ja kausikohtainen jäsenmaksu 15 euroa. Maksut tulee suorittaa Pohjanmaan Lentopalloerotuomarit ry:n tilille 516306-40007904.