Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan Lentopallon sivuille

Ajankohtaista

Vuosi 2008 etenee hyvällä vauhdilla, mm. kohden eri lentopallosarjojen kausihuipennuksia. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kevään sarjojen päättymisen ja kesäkuussa pelattavan Savonlinnan Power Cupin välillä on erinomaisia tilaisuuksia järjestää seurakohtaisia tai lähiseurojen yhteisiä koulutustilaisuuksia, jotka palvelevat jo seuraavan harjoitus- ja pelikauden tapahtumia. Tähän tiedotteeseen on koottu muutamia tärkeitä teemoja seuratoimintaan liittyen.
Tulevana viikonvaihteena käydään sekä miesten 4-sarjan että naisten 3-sarjan lopputurnaukset. Miehet pelaavat la 15.3. Kauhajoella Yhteiskoulun salissa ja naiset su 16.3. Laihian Monitoimitalolla.
Lista löytyy Nuorten Sarjatoimintasivuilta
Miesten 4-sarjan ylempi ja välisarja on saatu pelattua. Viikolla 10 vuorossa on jännittävä puolivälieräkierros, jonka voittajaparit selviävät välieriin ja hävinneet pelaavat sijoista 5-8.
Viikonlopun SM-kisoissa Kiiston kasvatit innostuivat loistaviin suorituksiin!
Ohjelmat nähtävissä Sarjasivuilla
-93 syntyneiden tyttöjen fysiikkaleiri järjestetään 11.-12.2.2008 Pihtiputaalla. Ilmoitaudu leirille heti tekstiviestillä, myös siinä tapauksessa ettet pääse leirille, 044 4596875 / Mika Alanko. Mukaan normaali leirivarustus, tyyny ja maakuupussi patjaa et tarvitse, uima-asu.... Leirimaksu 20 eur maksetaan paikan päällä käteisellä.
TUPLA HOPEAT!! (21.1.2008)
Imatralla järjestetyiden -91 ja myöhemmin syntyneiden aluejoukkueiden SM-kisojen tuliaisina oli hopeamitalit tyttöjen ja poikien tuomina.
Ohjelmat nähtävissä Sarjasivuilla
Lännen B-junioreiden aluejoukkueet -91 ja myöhemmin syntyneiden alueSM kisoihin Imatralle 18.-20.1.2008 on valittu. Kisapassin hinta on 85 Eur/pelaaja, joka tulee maksaa ennen matkaa EP:n lentopallojaoston tilille 541901-227135 viitteellä AlueSM Imatra. Ota kuitti mukaan matkalle, varaa myös noin 20 Eur rahaa ruokailuihin meno ja paluu matkaa varten.
RSS ATOM